Τηλεοπτική βόμβα: Αλλάζουν στέγη οι «Πατάτες Αντιναχτές» - Σε πιο κανάλι θα πάνε;

Τηλεοπτική βόμβα: Αλλάζουν στέγη οι «Πατάτες Αντιναχτές» - Σε πιο κανάλι θα πάνε;

Αλλάζει το κυπριακό τηλεοπτικό τοπίο, με μία απροσδόκητη μεταγραφή της δημοφιλούς σατυρικής εκπομπής «Πατάτες Αντιναχτές», που για χρόνια προβαλλόταν από τη συχνότητα του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου.

Τothemaonline.com, επικοινώνησε με εκπρόσωπο της παραγωγής, ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε.

Ωστόσο έγκυρες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι μετά από δέκα και πλέον χρόνια προβολής της δημοφιλούς εκπομπής στο ΡΙΚ, οι «Πατάτες Αντιναχτές», οδεύουν προς Αρχάγγελο.

Η διεύθυνση του Mega, έχει ήδη δώσει τα χέρια με τους παραγωγούς της εκπομπής από την προηγούμενη εβδομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία 2 χρόνια, υπήρξε μεγάλη συζήτηση για το κατά πόσον το ΡΙΚ θα συνέχιζε, ή όχι με την προβολή της δημοφιλούς σειράς, λόγω των επιβαλλόμενων περικοπών, οι οποίες δεν έβρισκαν σύμφωνη την ομάδα παραγωγής των «Πατατών».

Τελικά το τηλεοπτικό διαζύγιο ήρθε και η εκπομπή μεταφέρεται ανανεωμένη, με νέες εκπλήξεις στο Megaλο κανάλι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE