ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ντόναλντ Τραμπ χρωστάει ακόμα λεφτά σε πρώην σωματοφύλακά του για... γεύμα των McDonald's

Ο Ντόναλντ Τραμπ χρωστάει ακόμα λεφτά σε πρώην σωματοφύλακά του για... γεύμα των McDonald's

Μπορεί να είναι δισεκατομμυριούχος, ωστόσο ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του, απέναντι στους πρώην εργαζομένους του. Όπως αποκάλυψε στην Daily Mail ο Κέβιν ΜακΚέι, πρώην σωματοφύλακας του 45ου προέδρου των ΗΠΑ, του χρωστά ακόμα 130 δολάρια για γεύμα από τα McDonald's, αγαπημένα fast food του Τραμπ!

Ο ΜακΚέι, εξιστορεί το γεγονός πίσω στο 2008, πριν γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Μου είπε, θα με πλήρωνε μετά, αλλά ποτέ δεν το έκανε», ανέφερε ο ΜακΚέι αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Για πολύ καιρό, που δούλευα γι αυτόν, σκεφτόμουν, πως κάποια στιγμή θα μου έλεγε, “Κέβιν, ορίστε τα λεφτά που σου χρωστάω”, αλλά αυτό δεν συνέβη. Πίστευα, πως ήταν εντάξει άνθρωπος όταν ξεκίνησα να δουλεύω γι αυτόν, αλλά όπως είδαμε όλοι μας, δεν είναι ο άνθρωπος που κρατάει τον λόγο του».

Όλα συνέβησαν σε ένα ταξίδι στη Σκωτία, όπου συνηθίζει να πηγαίνει ο Ντόναλντ Τραμπ για γκολφ. Κατά την επιστροφή και την πτήση από το Αμπερντίν πίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο ΜακΚέιν ανέφερε: «Οδηγούσαμε από του κ. Τραμπ το σπίτι και φτάνοντας στη γέφυρα του Don, μας είπε να σταματήσουμε στα McDonald's, για να αγοράσουμε φαγητό ώστε να έχουμε στην πτήση για τη Νέα Υόρκη.

Είμασταν ένα κομβόι 6 μαύρων Range Rovers και περίπου 15 ανθρώπων με κουστούμια εντός αυτών. Οπότε θα πρέπει να προκαλέσαμε ένα μικρό σοκ όταν φτάσαμε στο πάρκινγκ».

Στη συνέχεια ο Κέβιν ΜακΚέι αναφέρθηκε στο περιστατικό με την πληρωμή του φαγητού. Ο Τραμπ, όταν διαπίστωσε πως δεν είχε το νόμιμο νόμισμα, ρώτησε τον ΜακΚέι αν είχε πάνω του χρήματα. Ο πρώην σωματοφύλακας του, απάντησε: «Ναι φυσικά, είπα, και πήρα την παραγγελία όλων, περίπου 20 τσιζμπέργκερς και πατάτες και περίπου 10 με 15 κόκα κόλες. 

Νομίζω, ο κ. Τραμπ παρήγγειλε δύο τσιζμπέργκερς με πατάτες και κόκα κόλα διέτης- αυτή ήταν η συνηθισμένη του παραγγελία- και πάντα ήθελε να έχει μαζί του McDonald's στο ιδιωτικό του τζετ.

Μου κόστισε 130 δολάρια και ο κ. Τραμπ μου είπε «θα τα πάρεις πίσω». Δεν άκουσα ποτέ ξανά γι αυτά τα λεφτά μετά. Θα έπρεπε να τα είχα ζητήσει, αλλά έκρυψα το θέμα κάτω από το χαλάκι».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Είχε απελαθεί από την Κύπρο και την βρήκαν να εργάζεται σε ξενοδοχείο - Παρουσίασε πλαστό έγγραφο

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top