Θα γίνει κατακλυσμός και θα πέσει μετεωρίτης αν ψηφιστεί το Σύμφωνο Συμβίωσης λέει ο Πιτσιλλίδης (Βίντεο)

Θα γίνει κατακλυσμός και θα πέσει μετεωρίτης αν ψηφιστεί το Σύμφωνο Συμβίωσης λέει ο Πιτσιλλίδης (Βίντεο)

Προφανώς ο θεολόγος, Αντρέας Πιτσιλλίδης δεν μιλούσε σοβαρά, όταν απαντώντας σε ερώτηση τηλεθεατή που επικοινώνησε με την εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» για το Σύμφωνο Συμβίωσης, δήλωσε ότι θα γίνει κατακλυσμός και θα πέσει μετεωρίτης στη γη, σε περίπτωση που η Βουλή ψηφίσει σχετικό νομοσχέδιο για την κατοχύρωση δικαιωμάτων ομόφυλων ζευγαριών.

«Μα σοβαρολογείτε;» ρώτησε ο θεολόγος τον τηλεθεατή, ακούγοντας τον να ισχυρίζεται λίγο πολύ,  ότι το με την ψήφιση του Συμφώνου Συμβίωσης, χίλια μύρια κακά έπονται.

Ο τηλεθεατής, έκρινε ουσιαστικά ότι τα παιδιά θα συγχυστούν όταν ακούσουν ότι άτομα το ίδιο φύλου ζουν μαζί, με κατοχυρωμένα δικαιώματα που θα πηγάζουν μέσα από το Σύμφωνο Συμβίωσης.

Αφού άκουσε τα επιχειρήματα που προέταξε ο τηλεθεατής, ο Πιτσιλλίδης πρόσθεσε με ειρωνικό τρόπο «και όλα αυτά θα γίνουν και θα γίνει και ο κατακλυσμός του Νώε και θα πέσει και μετεωρίτης στη γη». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.