Λεμεσός: Έξι μέρες υποκράτηση 68χρονη για υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο

Λεμεσός: Έξι μέρες υποκράτηση 68χρονη για υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο

Διάταγμα κράτησης διάρκειας έξι ημερών, μετά από αίτημα της Αστυνομίας, εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον γυναίκας ηλικίας 68 ετών, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Η ύποπτη συνελήφθη χθες από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά τον εντοπισμό στην οικία της στην Λεμεσό, μέσα σε νάιλον συσκευασίες, ποσότητας κάνναβης και ουσίας που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη.

Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια έρευνας που διεξήχθη με δικαστικό ένταλμα, στην οικία της 68χρονης, χθες το απόγευμα, από μέλη της ΥΚΑΝ. Τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν στην κουζίνα της κατοικίας 16 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 34 γραμμαρίων, καθώς και άλλες 19 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα άσπρης ουσίας που ομοιάζει με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 4 γραμμαρίων.

Στην κουζίνα του σπιτιού επίσης ανευρέθηκαν και κατακρατήθηκαν ως τεκμήρια, μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και άσπρης ουσίας όμοιας με κοκαΐνη, καθώς και το χρηματικό ποσό των 950 ευρώ.

Για την ποσότητα ναρκωτικών που ανευρέθηκε, η 68χρονη πρόβαλε ισχυρισμούς που διερευνώνται. 

Το Επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Σε ένα ιδιαίτερα ρευστό γεωπολιτικό περιβάλλον, η Κυπριακή Δημοκρατία βρίσκεται ενώπιον μιας κρίσιμης απόφασης: να αποδεχθεί ή όχι την πρόσκληση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για συμμετοχή στην πρώτη Σύνοδο του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου στην Ουάσιγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE