ΗΠΑ: Ήπιε τόση τεκίλα, που μπέρδεψε το κτήριο της Αντιτρομοκρατικής με ξενοδοχείο

ΗΠΑ: Ήπιε τόση τεκίλα, που μπέρδεψε το κτήριο της Αντιτρομοκρατικής με ξενοδοχείο

Ένας άνδρας στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη όταν συνελήφθη μεθυσμένος να προσπαθεί να σκαρφαλώσει στον φράχτη του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας στη Βιρτζίνια, αφού όπως είπε, το μπέρδεψε με ξενοδοχείο καθώς έψαχνε μέρος για να κοιμηθεί.

Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό συνέβη στις 14 Μαρτίου και σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο 28χρονος Τζάτιντερ Σινγκ, όταν η αστυνομία του ζήτησε να εξηγήσει για ποιό λόγο βρισκόταν εκεί, ο δράστης απάντησε, «Έψαχνα να νοικίασω δωμάτιο. Δεν ήξερα ότι ήταν ομοσπονδιακό κτήριο. Είδα πολλά φώτα και νόμιζα πως ήταν ξενοδοχείο».

Παράλληλα η αστυνομία στην αναφορά της περιέγραψε την κατάσταση του Τζάτινγκερ Σινγκ, ως ιδιαίτερα «ασταθής» από πλευράς ισορροπίας, καθώς δυσκολευόταν να σταθεί όρθιος, ενώ και η ομιλία του ήταν επηρρεασμένη από την μεγάλη ποσότητα τεκίλας που είχε καταναλώσει εκείνο το βράδυ.

Κατά την σωματική έρευνα που του έγινε, βρέθηκε πάνω του το πορτοφόλι άλλου ατόμου, που όπως ισχυρίστηκε ανήκε σε συνάδελφο.

Τελικά ο Τζάτινγκερ Σινγκ, βρήκε κρεββάτι να κοιμηθεί, αλλά στο κρατητήριο του Κέντρου Κράτησης της Αλεξάνδρεια.

Η δίκη του έχει προγραμματιστεί για τις 27 Μαΐου.

 

Πηγή: Rt

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE