«Μπαράζ» διαρρήξεων και κλοπών στην Επαρχία Λάρνακας- Κοιμούνται και τους «ξαφρίζουν» τα σπίτια

«Μπαράζ» διαρρήξεων και κλοπών στην Επαρχία Λάρνακας- Κοιμούνται και τους «ξαφρίζουν» τα σπίτια

«Μπαράζ» διαρρήξεων σημειώνεται στην Επαρχία Λάρνακας την ώρα που οι πολίτες, βρίσκονται στα σπίτια τους.

Συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα, στην κοινότητα Λιβαδιών της Επαρχίας Λάρνακας, διαρρήκτης εισέβαλε σε δυο σπίτια, την ώρα που οι ιδιοκτήτες κοιμόντουσαν στον πάνω όροφο της οικίας, με αποτέλεσμα να αρπάξει κοσμήματα και χρηματικό ποσό. Ο δράστης πηδούσε από φράχτη σε φράχτη.

Χθες (βράδυ Πρωταπριλιάς), πάλι στην Επαρχία Λάρνακας, στην περιοχή της Δεκέλεια , αυτή την φορά, διαρρήκτης μπούκαρε σε κατοικία γνωστού επιχειρηματία, την ώρα που αυτός κοιμόταν με την σύζυγο του και έκλεψε γυναικεία τσάντα από το ισόγειο, πήρε τα κλειδιά των αυτοκινήτων, έκλεψε το τελευταίο σε σειρά με αποτέλεσμα να τραπεί σε φυγή. Επίσης, την ίδια μέρα, κλέφτης άνοιξε είσοδο σπιτιού στην περιοχή Κίτι, αλλά για κακή του τύχη ο ιδιοκτήτης ήταν μέσα και παρακολουθούσε τηλεόραση.

Σε δεύτερο σπίτι εκλάπη βαλιτσάκι με χρηματικό ποσό 6.000 ευρώ, ενώ αποπειράθηκε να εισβάλει και σε τρίτο σπίτι , αλλά όταν ένα σκυλάκι ράτσας γιορκασαιερ γάβγιζε, ο διαρρήχτης εγκατέλειψε την προσπάθεια του, ενώ με περίσσιο θράσος, μπήκε και σε αυλές σπιτιών σε αυλές σπιτιών που είχαν κλαπεί, σε παράλληλο δρόμο, πριν 10 περίπου μέρες στην Επαρχία.

Το τμήμα διαρρήξεων και κλοπών του ΤΑΕ Λάρνακας ανταποκρίθηκε άμεσα και σε εξασφάλισε υλικό από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες των κατοίκων και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των διαρρηκτών.

Δείτε το βίντεο με τον διαρρήκτη να μπουκάρει στο σπίτι:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE