Ελαττωματική φαίνεται να ήταν η χειροβομβίδα που εντοπίστηκε σε οικία στην Λευκωσία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από το σημείο

Ελαττωματική φαίνεται να ήταν η χειροβομβίδα που εντοπίστηκε σε οικία στην Λευκωσία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από το σημείο

Ελαττωματική φαίνεται να ήταν η χειροβομβίδα που εντοπίστηκε σε οικία στον Στρόβολο, το απόγευμα της Παρασκευής (02/04).

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, εντοπίστηκε μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα, με την Αστυνομία να σπεύδει στο σημείο και να την εντοπίζει κάτω από τραπέζι του σαλονιού.

Οι  πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για αμυντική χειροβομβίδα τύπου Μ-75, Τσέχικης κατασκευής, την οποία εξουδετέρωσαν Πυροτεχνουργοί.

Όπως προαναφέραμε η χειροβομβίδα εντοπίστηκε από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη, που διαμένει στην συγκεκριμένη οικία και πετάχτηκε από άγνωστα άτομα που επέβαιναν και μετά εξαφανίστηκαν.

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο, μέλη της Αστυνομίας αλλά και πυροτεχνουργός για διερεύνηση της υπόθεσης.

Δείτε σχετική φωτογραφία:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.