ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Κλείδωσε η ημερομήνια που αρχίζουν οι γάμοι - Χιλιάδες ζευγάρια στην αναμονή

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Κλείδωσε η ημερομήνια που αρχίζουν οι γάμοι - Χιλιάδες ζευγάρια στην αναμονή

Ένα από τα ζητήματα που απασχολούν μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας, είναι φυσικά η τέλεση δεξιώσεων γάμων και βαφτίσεων.

Χιλιάδες είναι τα ζευγάρια που αδημονούν και βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων με τον Κωνσταντίνο Μωσαικό (Πρόεδρος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Γάμου και Δεξιώσεων) να δίνει την πολυπόθητη απάντηση στην πρωινή εκπομπή ‘Μεσημέρι Και Κάτι’.

Όπως ανέφερε ο κύριος Μωσαικός μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων και διαβουλεύσεις επί διαβουλεύσεων με το Υπουργείο Υγείας δόθηκε το πράσινο φως και η ημερομηνία κατά την οποία θα γίνει η επανεκκίνηση του κλάδου.

Η ημερομηνία αυτή κλείδωσε με ορίζοντα την 17η Μαίου, κάτι που θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό αφού δίνει τη δυνατότητα στους απανταχού μελλόνυμφους να πραγματοποιήσουν το δικό τους προγραμματισμό αφήνοντας έστω και για λίγο κατά μέρος την αβεβαιότητα.

Το πρωτόκολλο που ετοιμάστηκε πολύ προσεχτικά, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τα αυστηρά μέτρα προστασίας -σε συνάρτηση με τα επιδημιολογικά δεδομένα- όσο και τις ανάγκες των ζευγαριών αλλά και των χώρων που θα πραγματοποιούνται οι τελετές, φέρεται να έχει λάβει την έγκριση των αρμοδίων και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Παρά τον αρχικό ενθουσιασμό στο άκουσμα της ημερομηνίας ξεκαθαρίστηκε εκ νέου πως η τελική έγκριση θα δοθεί μόνο εάν η επιδημιολογική κατάσταση το επιτρέπει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top