LIFESTYLE

Eurovision 2021: Θα πραγματοποιηθεί κάτω από πολύ αυστηρές συνθήκες

Eurovision 2021: Θα πραγματοποιηθεί κάτω από πολύ αυστηρές συνθήκες

Η φετινή διοργάνωση της Eurovision θα πραγματοποιηθεί όμως κάτω από πολύ αυστηρές συνθήκες λόγω της πανδημίας που θερίζει ολόκληρο τον πλανήτη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και τα διεθνή ΜΜΕ η ολλανδική κυβέρνηση έδωσε το πράσινο φως ώστε η διοργάνωση της Eurovision 2021 να διεξαχθεί με κοινό αλλά κατά πολύ μειωμένο.

Μόνο 3.500 θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το μουσικό σόου από κοντά. Δηλαδή το Ahoy Arena που φιλοξενεί το φετινό διαγωνισμό θα γεμίσει κατά το ήμισυ.

Ο φετινός διαγωνισμός θα αποτελέσει ένα crash test για το πώς θα μπορέσουν το φετινό καλοκαίρι να πραγματοποιηθούν μεγάλες παραστάσεις με παρουσία κόσμου και παράλληλα να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τους θεατές λόγω του κορωνοϊού.

Οι 3500 θεατές που θα παρακολουθήσουν όλα τα σόου του διαγωνισμού θα είναι αποκλειστικά Ολλανδοί φανς λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών και θα υποβληθούν σε COVID test, με το αποτέλεσμα φυσικά να είναι αρνητικό ώστε να προσέλθουν στο Ahoy Arena του Ρότερνταμ.

Στα τέλη Απριλίου πάντως θα εξεταστεί οριστικά εάν ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision μπορεί να προχωρήσει με υπεύθυνα και με συνέπεια με αυτόν τον τρόπο.

Η φετινή Eurovision θα πραγματοποιηθεί 18, 20 και 22 Μαΐου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top