Survivor: Αποχώρησε μετά τον πανικό που προκάλεσε - BINTEO

Survivor: Αποχώρησε μετά τον πανικό που προκάλεσε - BINTEO

Survivor - Δεν κατάφερε να πείσει ξανά το τηλεοπτικό κοινό.

Βραδιά αποχώρησης απόψε στο Survivor με τρεις συμμετέχοντες να διεκδικούν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Τριαντάφυλλος, Μαριάνθη Κάσδαγλη και Ελένη Χαμπέρη διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με δυο να καταφέρνουν να συνεχίσουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Τριαντάφυλλος ενώ στην επόμενη ψηφοφορία τον ακολούθησε κι η Μαριάνθη Κάσδαγλη από την κόκκινη ομάδα. Στο συμβούλιο της Τρίτης, μάλιστα, ο Παύλος Γαλακτερός που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια την Ελένη Χαμπέρη.

Έτσι τον πρώτο, μα και τον τελευταίο λόγο, όσον αφορά το ποιος θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο ανάμεσα στους τρεις παίκτες είχε το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως ανακοίνωσε, λοιπόν, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός εκείνος που κλήθηκε να αποχωρήσει από την ομάδα των κόκκινων και να επιστρέψει στην Ελλάδα ήταν η Μαριάνθη Κάσδαγλη. H ίδια δεν ήταν από τις πιο αγαπημένες παίκτριες της κόκκινης ομάδας και νωρίτερα είχε τσακωθεί άγρια με τη Νικολέττα. Με την ανακοίνωση του αποτελέσματος μόνο ο Τριαντάφυλλος την φίλησε ενώ οι υπόλοιποι αγκάλιαζαν την Ελένη Χαμπέρη. Στην συνέχεια χαιρέτησε μόνη της τους πρώην συμπαίκτες της.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE