Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Χανιών...

Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Χανιών...

Ανεβάζει σταδιακά τους ρυθμούς του ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος ακολούθησε μεγάλο μέρος της σημερινής (7/5) προπόνησης.

 

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος απέναντι στον Πλατανιά, στα Χανιά, με τον Βίτορ Περέιρα να δίνει βάρος στην τακτική. Συγκεκριμένα, υπήρξε έμφαση στην επιθετική και την αμυντική λειτουργία, στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, καθώς και στην κυκλοφορία της μπάλας.

Στα θετικά για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι η σταδιακή άνοδος του Μποτία, ο οποίος έλαβε μέρος στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Ο Στρέζος έκανε ατομικό ενώ με θεραπεία κι ατομικό συνέχισαν οι Γιαννούλης, Σαντάνα κι Ελαμπντελαουί. Φυσικά, ο Γιάννης Μανιάτης συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» θα συνεχιστεί με πρωινή προπόνηση αύριο (8/5) στις 10:00.

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE