Ινδός υπόσχεται ταξίδι στο φεγγάρι σε όσους τον ψηφίσουν στις εκλογές

Ινδός υπόσχεται ταξίδι στο φεγγάρι σε όσους τον ψηφίσουν στις εκλογές

Με ιδιαίτερες υποσχέσεις προσπαθεί να «κερδίσει» ψηφοφόρους ένας υποψήφιος που αναζητά μια θέση στη Νομοθετική Συνέλευση της Ταμίλ Ναντού.

Την ώρα που η προεκλογική εκστρατεία για τις εθνικές εκλογές σε ομόσπονδες πολιτείες της Ινδίας είναι σε εξέλιξη ο Τουλάμ Σαραβανάν υπόσχεται σε όσους τον στηρίξουν δωρεάν μίνι ελικόπτερα και ρομπότ για τις δουλειές στο σπίτι για τους ψηφοφόρους, καθώς και ένα δωρεάν ταξίδι στο φεγγάρι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE