Αναζητείται άνδρας για υπόθεση πρόκλησης τραυματισμού – Στην δημοσιότητα η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του

Αναζητείται άνδρας για υπόθεση πρόκλησης τραυματισμού – Στην δημοσιότητα η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ του

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας, διερευνά το αδίκημα της πρόκλησης τραυματισμού, που διαπράχθηκε στις 8/02/2021 στην επαρχία Λευκωσίας. 

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε φωτογραφία  προσώπου που φαίνεται να ενέχεται στην υπόθεση, η οποία δίνεται στη δημοσιότητα ως υποβοήθηση των ανακριτικών αρχών για εντοπισμό του.


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του εν λόγω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

Τα μικρά κράτη είναι απολύτως αναγκαίο να διαβάζουν και να γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα και να εργάζονται, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου και σχεδιασμού, για ενίσχυση όλων των παραγόντων ισχύος τους, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι "αυτό είναι που πράττουμε σήμερα ως διακυβέρνηση του τόπου".

BEST OF TOTHEMAONLINE