ΞΕΣΠΑΣΜΑ Μαργκάσα μετά τη δικαίωση του: «Φτάνει πια με τις κουβέντες του καφενέ και του Facebook»

ΞΕΣΠΑΣΜΑ Μαργκάσα μετά τη δικαίωση του: «Φτάνει πια με τις κουβέντες του καφενέ και του Facebook»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Ρενάτο Μαργκάσα, ο οποίος εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για τη δικαίωση του από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, σε σχέση με τις δηλώσεις που είχε κάνει εναντίον του τον Μάρτιο του 2018, ο τότε προπονητής της Ομόνοιας, Ιβάιλο Πέτεφ.

«Ευχαριστώ τον ΠΑΣΠ που ήταν δίπλα μου. Ήθελα να προχωρήσω μέχρι τέλους αυτό το θέμα, για να καθαρίσω το όνομα μου. Είναι εύκολο να δυσφημίζεις κάποιον ποδοσφαιριστή, γιατί είναι αυτός που μπαίνει στο γήπεδο. Δεν μπορούμε να αφήνουμε να λένε τέτοια πράγματα για εμάς και να μας κάνουν πόλεμο. Εδώ στην Κύπρο πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία, πρέπει να σταματήσουν οι κουβέντες του καφενέ και του Facebook.

Διαβάστε όλο το κείμενο στο themasports (εδώ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

Έχω υποσχεθεί στον κυπριακό λαό ότι θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να δημιουργηθούν οι συνθήκες επανέναρξης των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κάποιες ανακοινώσεις προς αυτή την κατεύθυνση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE