Η CiC Mercedes-Benz συμμετείχε στην «Ώρα της Γης»

Η CiC Mercedes-Benz συμμετείχε στην «Ώρα της Γης»

Με αίσθημα περιβαλλοντικής ευθύνης, η CiC Mercedes-Benz στήριξε έμπρακτα την «Ώρα της Γης», την μεγαλύτερη παγκόσμια συμμετοχική εκστρατεία ευαισθητοποίησης σχετικά με την κατανάλωση ενέργειας και τις επιπτώσεις της στο περιβάλλον.

Το Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021, στις 20:30 (ώρα Κύπρου), η CiC Mercedes-Benz ένωσε τη φωνή της με τη συλλογική φωνή εκατομμυρίων ευαισθητοποιημένων πολιτών, φορέων, επιχειρήσεων και μνημείων, ανά τον κόσμο, σβήνοντας τα φώτα στους εκθεσιακούς χώρους της σε όλη την Κύπρο, για μία ώρα.

Σε μία συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας υπέρ της προστασίας της φύσης, η CiC Mercedes-Benz έστειλε το δικό της ηχηρό μήνυμα για επιτακτική ανάγκη να κάνουμε μία νέα αρχή και να στραφούμε, ατομικά και συλλογικά, σε πιο βιώσιμες επιλογές ενέργειας.

H Mercedes-Benz επεκτείνει ακόμη περισσότερο τη συμβολή της στον αγώνα υπέρ της προστασίας του πλανήτη μας και δεσμεύεται ότι μέχρι το 2022, τα εργοστάσια της σε όλο τον κόσμο θα καταναλώνουν ηλεκτρική ενέργεια που προέρχεται αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές. Τη δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης δράσης, συνόδευσε ένα υπέροχο βίντεο με εντυπωσιακές εικόνες κι ένα ισχυρό μήνυμα.

Δείτε το βίντεο εδώ: https://cutt.ly/nx2fZGl

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE