Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες ΕΕ - Κορέας για επάρκεια προστασίας προσωπικών δεδομένων

Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες ΕΕ - Κορέας για επάρκεια προστασίας προσωπικών δεδομένων

O Επίτροπος Δικαιοσύνης Didier Reynders και o πρόεδρος της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Κορέας Yoon Jong χαιρέτησαν με κοινή τους δήλωση την επιτυχή ολοκλήρωση των συνομιλιών για την επάρκεια προστασίας προσωπικών δεδομένων μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Δημοκρατίας της Κορέας.

Σύμφωνα με την κοινή δήλωση, ο διάλογος για την επάρκεια επιβεβαίωσε τον υψηλό βαθμό σύγκλισης μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Δημοκρατίας της Κορέας στον τομέα της προστασίας δεδομένων, η οποία αυξήθηκε περαιτέρω με την πρόσφατη έναρξη ισχύος του νέου νόμου για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στη Δημοκρατία της Κορέας και την ενίσχυση τις εξουσίες της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE