ΔΗΣΥ: «Το ΑΚΕΛ εξακολουθεί για τρίτη μέρα να μην διαχωρίζει τη θέση του από την οργάνωση ‘Ως Δαμέ’»

ΔΗΣΥ: «Το ΑΚΕΛ εξακολουθεί για τρίτη μέρα να μην διαχωρίζει τη θέση του από την οργάνωση ‘Ως Δαμέ’»

Συνεχίζεται ο διαξιφισμός των δύο μεγάλων κομμάτων για τις δηλώσεις της οργάνωσης ‘Ως Δαμέ’.

Με ανακοίνωση του σήμερα ο ΔΗΣΥ καλεί εκ νέου το ΑΚΕΛ να απαντήσει στο ερώτημα για το θέμα Τριμικλιώτη, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ:

«Το ΑΚΕΛ εξακολουθεί για τρίτη μέρα να μην διαχωρίζει τη θέση του από την οργάνωση «Ως Δαμέ» και τα λεγόμενα του κ. Τριμικλινιώτη, μέλους της Κεντρικής Επιτροπής, για «καθεστώς του Νότου».

 Συμφωνεί το ΑΚΕΛ με το στέλεχος και μέλος της Κεντρικής του Επιτροπής κ. Τριμικλινιώτη και τη θέση του για «καθεστώς του Νότου», ναι ή όχι;»

Η ανάρτηση του Νίκου Τριμικλινιώτη:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE