ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έρχονται χαλαρώσεις με... σταγονόμετρο - Η επιστροφή των μαθητών και τα SMS

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έρχονται χαλαρώσεις με... σταγονόμετρο - Η επιστροφή των μαθητών και τα SMS

Τις επόμενες – συντηρητικές – χαλαρώσεις αναμένεται ν’ ανακοινώσει αύριο (31/3) μετά την ολοκλήρωση του Υπουργικού Συμβουλίου η Κυβέρνηση.

Μετά τις εισηγήσεις της επιδημιολογικής ομάδας για ήπιες χαλαρώσεις, η Κυβέρνηση είναι ουσιαστικά εκείνη που έχει τον τελικό λόγο.

Η σύσκεψη της Επιδημιολογικής Ομάδας αποφάσισε κατά πλειοψηφία όπως οι μαθητές των Γυμνασίων επανέλθουν το συντομότερο δυνατό στα σχολεία τους.

Οι χαλαρώσεις ήπιας μορφής κυρίως αφορούν σε ψυχαγωγικές ή αθλητικές δραστηριότητες, ενώ στα μέσα Απριλίου αναμένεται ν’ ανακοινωθούν επιπρόσθετες χαλαρώσεις.

Όσον αφορά το τρίτο SMS, εάν εγκριθεί από το Υπουργικό τότε θα μπει στη ζωή μας, κατά πάσα πιθανότητα για τα Σαββατοκύριακα.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE