Σ. Στεφάνου: «Καμία υποχρέωση να λογοδοτήσουμε στον ΔΗΣΥ»

Σ. Στεφάνου: «Καμία υποχρέωση να λογοδοτήσουμε στον ΔΗΣΥ»

Συνέχεια στο πόλεμο δηλώσεων και ανακοινώσεων των δύο μεγάλων κομμάτων δίνει με νέες δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

«Δεν ξέρουμε τι είναι πιο θλιβερό: ότι ο ΔΗΣΥ σιωπούσε και κάλυπτε τον Πρόεδρο όταν ο Ν. Αναστασιάδης ερωτοτροπούσε με τη λύση δύο κρατών ή ότι οι αυτόκλητοι εκσυγχρονιστές – ευρωπαϊστές στον ΔΗΣΥ επιδίδονται σε φτηνό πατριωτισμό προς άγραν ψήφων;» ανέφερε ο κύριος Στεφάνου.

Ενώ συνέχισε κάνωντας λόγο για |»καταστροφική πορεία Αναστασιάδη».

«Αυτό που ξέρουμε είναι ότι, όταν ο ΔΗΣΥ -μαζί και οι λεγόμενοι εκσυγχρονιστές του- σιωπούσαν ενώπιον της καταστροφικής πορείας Αναστασιάδη προς τη διχοτόμηση, το ΑΚΕΛ προειδοποιούσε για τους κινδύνους έστω κι αν τότε πάλι λοιδορούνταν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το κόμμα της Δεξιάς» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κύριος Στεφάνου.

Καμία υποχρέωση να λογοδοτήσουν στον ΔΗΣΥ ανέφερε ο Εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ,  «Οι πολίτες γνωρίζουν ότι το ΑΚΕΛ με συνέπεια υπερασπίζεται την Κυπριακή Δημοκρατία και τη λύση επανένωσης στη συμφωνημένη βάση της ΔΔΟ. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι η θέση του ΑΚΕΛ στο Κυπριακό είναι μια και δεν διαφοροποιείται για να ικανοποιήσει διαφορετικά ακροατήρια, όπως κάνει ο ΔΗΣΥ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στιούαρτ: Εμπόδιο για τη λύση ότι «οι δύο κοινότητες ζουν στα δικά τους δωμάτια αντήχησης»

Στιούαρτ: Εμπόδιο για τη λύση ότι «οι δύο κοινότητες ζουν στα δικά τους δωμάτια αντήχησης»

Ο απερχόμενος Ειδικός Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο και Επικεφαλής της Ειρηνευτικής Δύναμης, Κόλιν Στιούαρτ, εξέφρασε την άποψη πως το θεμελιώδες εμπόδιο στην επίλυση του Κυπριακού είναι το γεγονός ότι και οι δύο κοινότητες παραμένουν εγκλωβισμένες στα δικά τους αφηγήματα, καθώς, σύμφωνα με τον Καναδό διπλωμάτη που αφυπηρετεί από τις τάξεις των ΗΕ, κάθε πλευρά ερμηνεύει τα γεγονότα μέσα από το πρίσμα της δικής της ιστορικής θυματοποίησης, γεγονός που - κατά τον ίδιο - οδηγεί σε αδιαλλαξία και αποτρέπει την εξεύρεση κοινού εδάφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE