ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

H Coca-Cola HBC διακρίνεται ως η Κορυφαία Βιώσιμη Εταιρεία αναψυκτικών και ποτών παγκοσμίως για το 2020

H Coca-Cola HBC διακρίνεται ως η Κορυφαία Βιώσιμη Εταιρεία αναψυκτικών και ποτών παγκοσμίως για το 2020

Ο Όμιλος Coca-Cola HBC αναγνωρίζεται ως η κορυφαία βιώσιμη εταιρεία αναψυκτικών και ποτών παγκοσμίως για το 2020 με βάση το Δείκτη Βιωσιμότητας Dow Jones Sustainability Indices (DJSI) της S&P.

O Όμιλος Coca-Cola HBC αναγνωρίζεται για 5η φορά τα τελευταία 7 χρόνια ως ηγέτης στον κλάδο σε παγκόσμια κλίμακα και αποτελεί τη 10η συνεχόμενη χρονιά που βρίσκεται στην κορυφαία τριάδα του κόσμου.


Έπειτα από μια εκ νέου αξιολόγηση των βαθμολογιών και των υποβολών στον τομέα των ποτών σχετικά με την εταιρική βιωσιμότητα το 2020, η S&P επιβεβαίωσε ότι η Coca-Cola HBC κατατάσσεται στην πρώτη θέση ως η πιο βιώσιμη εταιρεία ποτών στον κόσμο στον Δείκτη Βιωσιμότητας Dow Jones και στην κορυφή των αποτελεσμάτων βιωσιμότητας στους δείκτες αναφοράς ESG (Περιβάλλον, Κοινωνία, Διακυβέρνηση).
Διακρίσεις, όπως αυτή στον Δείκτη Βιωσιμότητας DJSI, είναι ιδιαίτερα σημαντικές καθώς υπογραμμίζουν την προσήλωση τόσο του Ομίλου, όσο και της Coca-Cola HBC Κύπρου στις αρχές και στους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης που έχουν θέσει συλλογικά, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος και της αειφορίας, αναδεικνύοντας παράλληλα την κοινή πεποίθηση για τη δημιουργία αξίας που μπορούν να μοιραστούν με όλον τον κόσμο.

Σχετικά με την Coca-Cola HBC Cyprus:

Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola HBC Cyprus, είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Μέσω των εγκαταστάσεών της στην Κύπρο, οι οποίες περιλαμβάνουν τρεις  γραμμές παραγωγής, δύο μονάδες διανομής και πέντε γραφεία πωλήσεων, διανέμει και εμπορεύεται τα προϊόντα τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Coca – Cola Light, Coca – Cola Zero, Fanta, Sprite, FuzeTea, Powerade καιτα mixers Schweppes), καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τους χυμούς, το φρέσκο γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΛΑΝΙΤΗΣ αλλά και το φυσικό μεταλλικό νερό ΚΥΚΚΟΣ. Επίσης, διανέμει το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, τα ΤΣΑΚΙΡΗΣ chips και τα ενεργειακά ποτά Monster και Predator.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα cy.coca-colahellenic.com και στο Facebook στο https://www.facebook.com/CocaColaHBC.cy/

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top