Χειροπέδες σε 38χρονο - Έκλεψε οικιακές συσκευές και έπιπλα αξίας 7.000 ευρώ

Χειροπέδες σε 38χρονο - Έκλεψε οικιακές συσκευές και έπιπλα αξίας 7.000 ευρώ

Συνελήφθη 38χρονος μόνιμος κάτοικος Πάφου, για υπόθεση που αφορά την κλοπή οικιακών συσκευών και επίπλων αξίας 7.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 38χρονος συνελήφθη στην Λευκωσία  εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της κλοπής από ενοικιαστή.

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε από ένα πρόσωπο ότι ο συλληφθείς ήταν ενοικιαστής σε διαμέρισμα του παραπονούμενου και φεύγοντας από το σπίτι έκλεψε διάφορες οικιακές συσκευές και έπιπλα συνολικής αξίας 7.000 ευρώ. Ο 38χρονος ανακρίθηκε και αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.

Ακολούθως αυτός αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE