ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επαναρχίζει η νεκροτομή στη μουμιοποιημένη σορό της γυναίκας που δολοφονήθηκε στη Λευκωσία – Ευρωπαϊκής καταγωγής και νεαρής ηλικίας

Επαναρχίζει η νεκροτομή στη μουμιοποιημένη σορό της γυναίκας που δολοφονήθηκε στη Λευκωσία – Ευρωπαϊκής καταγωγής και νεαρής ηλικίας

Προσπάθειες για να ξετυλίξουν το κουβάρι γύρω από την ταυτότητα του πτώματος, που εντοπίστηκε σε χωράφι στην Αθηένου το πρωί της Τρίτης 23 Μαρτίου.

Σήμερα Δευτέρα 29 Μαρτίου συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η νεκροτομή στη σορό του θύματος, που λόγω της μουμιοποίησης της σορού το έργο των ιατροδικαστών, αλλά και του ανθρωπολόγου είναι πολύ δύσκολο.

Πλέον βρισκόμαστε εν αναμονή και των αποτελεσμάτων από το Ινστιτούτο Γεννητικής, όπου θα διαφανεί το φύλο, που όπως δείχνουν τα στοιχεία μέχρι στιγμής πρόκειται για γυναίκα νεαρής ηλικίας, ωστόσο δεν υπάρχει η επίσημη τοποθέτηση από τους αρμόδιους.

Να σημειωθεί ότι ενώνοντας τα παζλ της υπόθεσης το προφίλ του θύματος αφορά γυναίκα Ευρωπαϊκής καταγωγής και νεαρής ηλικίας.

Παράλληλα οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς τις έρευνες γύρω από την υπόθεση, έχοντας στην κατοχή τους πολύ σημαντικά στοιχεία που εμπλέκουν στην δολοφονία τον 32χρονο Αιγύπτιο και τους δύο Σύριους ηλικιών 36 και 31 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν και τελούν υπό κράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι συλληφθέντες δίνουν διάφορους ισχυρισμούς στους ανακριτές οι οποίοι τους τοποθετούν στο έγκλημα και τους καθιστούν ως τους βασικούς ύποπτους της υπόθεσης, ωστόσο προσπαθούν να παραπλανήσουν με τις αναφορές τους τις Αρχές. Οι τρεις ύποπτοι είναι αντιμέτωποι με τα αδικήματα φόνου εκ προμελέτης, συνωμοσίας κα συγκάλυψη.

Τεκμήρια έχουν συλλεχθεί από το χωράφι στην Αθηένου, αλλά και υπόγειο πολυκατοικίας στο οποίο είχε τοποθετηθεί αρχικά το πτώμα μετά από τη δολοφονία. Να σημειώσουμε ότι σε σημείο της Λευκωσίας εντοπίστηκαν κουβέρτες στις οποίες φαίνεται να βρισκόταν τυλιγμένο το θύμα κατά τη μεταφορά του στο χωράφι, ενώ εξετάσεις έδειξαν και την προσπάθεια που έκαναν οι δράστες για να κάψουν το πτώμα με καυστικό οξύ.

Διάφορα τεκμήρια έχουν επίσης συλλεχθεί για να βοηθήσουν το έργο των ανακριτών και από τα διαμερίσματα στα οποία διέμεναν τόσο οι τρεις συλληφθέντες όσο και το θύμα. Βασικό στοιχείο στην υπόθεση είναι το οπτικογραφημένο υλικό στο οποίο φαίνονται οι δράστες κατά την ώρα που μετέφεραν το πτώμα.

Στα μείον των ερευνών είναι το μεγάλο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι την αποκάλυψη της δολοφονίας, αφού οι ενδείξεις μαρτυρούν ότι το έγκλημα έχει διαπραχθεί τουλάχιστον 5 μήνες προηγουμένως, έχοντας ως αποτέλεσμα την εξαφάνιση πολλών τεκμηρίων. Ένα από τα μεγάλα κενά στην υπόθεση είναι και ο τρόπος που ενέργησαν οι δράστες και πως επέφεραν τον θάνατο στην άτυχη γυναίκα.

Να σημειώσουμε ότι όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται και αναμένονται συνεχής εξελίξεις στο έργο των ιατροδικαστών αλλά και των ανακριτών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top