Ιωάννα Λαμπροπούλου: H ανάρτηση της για τον τερματισμό της εκπομπής της

Ιωάννα Λαμπροπούλου: H ανάρτηση της για τον τερματισμό της εκπομπής της

Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα φαντάστηκε η Ιωάννα Λαμπροπούλου και δυστυχώς το κανάλι της μη έχοντας άλλη επιλογή διέκοψε το παιχνίδι “Δώσε Βάση”.

Όπως έγινε γνωστό το τηλεπαιχνίδι θα τερματιστεί πολύ πιο πριν απο τον αρχικό του προγραμματισμό και η παρουσιάστρια με ανάρτηση της το επιβεβαίωσε γράφοντας παράλληλα ένα πολύ όμορφο κείμενο.

Διαβάστε την ανάρτηση της Ιωάννας Λαμπροπούλου στο lifenewscy (εδώ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE