Συνολικά 46 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται τη Δευτέρα στο ΓΝ Αμμοχώστου

Συνολικά 46 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται τη Δευτέρα στο ΓΝ Αμμοχώστου

Συνολικά 46 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται σήμερα Δευτέρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Από τους 46 ασθενείς, οι πέντε βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, καθώς χρήζουν πιο στενής παρακολούθησης, ενώ έξι άτομα είναι κλινήρη.
 
Μέχρι τις 07.00 σήμερα το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας νοσηλεύονται σε θάλαμο Covid-19, συνολικά 13 ασθενείς με κορωνοϊό.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 33 πρόσωπα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE