Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία
Σοκαρισμένη είναι η κυπριακή κοινωνία από τον θάνατο του 22χρονου Ντάνιελ, μετά από πτώση ξύλινου πασσάλου της ΑΗΚ το Σάββατο (19/4).
Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας, διερευνά το αδίκημα της εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις, το οποίο διαπράχθηκε στις 5/03/2021, σε περίπτερο στην επαρχία Λευκωσίας.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, φωτογραφία του ύποπτου προσώπου, η οποία δίνεται στη δημοσιότητα ως υποβοήθηση των ανακριτικών αρχών για εντοπισμό του.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του εν λόγω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις