ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα φυτά που «περιποιόταν» δεν ήταν....καλλωπιστικά - Χειροπέδες σε 36χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τα φυτά που «περιποιόταν»  δεν ήταν....καλλωπιστικά - Χειροπέδες  σε 36χρονο

Στον εντοπισμό και στην κατάσχεση 3 φυτών κάνναβης, προχώρησαν μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα (28/3) στην οικία άνδρα ηλικίας 36 ετών, που βρίσκεται στην επαρχία Λεμεσού.

Κατά την έρευνα η οποία διεξήχθη κατόπιν γραπτής συγκατάθεσης του 36χρονου, εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο τρία υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης, ύψους 10-15 εκατοστών.

Της πιο πάνω έρευνας προηγήθηκε αυτόφωρη σύλληψη του 36χρονου, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 21 περίπου γραμμάρια κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE