ΚΟΡΝΟΣ- ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Πώς σημειώθηκε το δυστύχημα- 'Δεν αντιλήφθηκε ο ένας τον άλλο...'

ΚΟΡΝΟΣ- ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Πώς σημειώθηκε το δυστύχημα- 'Δεν αντιλήφθηκε ο ένας τον άλλο...'

Νεαρός, ηλικίας 26 ετών, έχασε το Σάββατο τη ζωή του όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με άλλη μοτοσικλέτα, στον εκδρομικό χώρο της Κοινότητας Κόρνου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λάρνακας Χάρης Χατζηγιασεμή «σήμερα γύρω στις 09.25 το πρωί η Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας έλαβε τηλεφώνημα για δυστύχημα στον εκδρομικό χώρο στον Κόρνο».

 

*Παρόλο που η οικογένεια του νεκρού σε τροχαίο έχει ενημερωθεί, είναι θερμή τους παράκληση, όπως αφαιρεθεί το όνομά του άτυχου νέου από τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ κάτι που σεβόμαστε απόλυτα, καθώς άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος στο εξωτερικό ίσως δεν έχουν πληροφορηθεί την τραγική εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Συνεχίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας οι έρευνες των ομάδων διάσωσης, αναζητώντας εγκλωβισμένους στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό τεσσάρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE