Η έφεση της Ομόνοιας και η κουβέντα του Γκαρσία…

Η έφεση της Ομόνοιας και η κουβέντα του Γκαρσία…

Όπως έγινε γνωστό στη διάρκειας της σημερινής διάσκεψης της Ομόνοιας, η ομάδα κατέθεσε έφεση σχετικά με την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή να επιβάλει πρόστιμο στην ομάδα για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα ο γραμματέας του Σωματείου, Χρίστος Νεοφύτου, ενημέρωσε για την έφεση και οι άνθρωποι της ομάδας ευελπιστούν να δικαιωθούν. Το ύψος του προστίμου είναι 8.000 ευρώ, ενώ πρέπει να σημειώσουμε πως είναι η πρώτη φορά που η Ομόνοια καταθέτει έφεση κατά απόφασης του Αθλητικού Δικαστή.

Σε μια άλλη εξέλιξη, ενδιαφέρον ήταν μια κουβέντα του Ρομπέρτο Γκαρσία, ο οποίος μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

«Είμαι χαρούμενος γιατί είναι μία πολύ καλή εμπειρία για εμένα. Κατάφερα να αγωνιστώ στην Ευρώπη, που ίσως κανένας να μην το θεωρούσε πιθανό στην ηλικία των 33, αλλά μου δόθηκε η ευκαιρία. Τώρα παλεύουμε για να τα καταφέρουμε και πάλι για την Ευρώπη», είπε μεταξύ άλλων ο Γκαρσία, που νιώθει δικαιωμένος και έτοιμος να προσφέρει ακόμη περισσότερα στο «τριφύλλι».

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.