Ζε Ελίας: Οι δύσκολες στιγμές όταν ήταν στην Ομόνοια- «Είναι η πρώτη φορά που λέω αυτή την ιστορία...»

Ζε Ελίας: Οι δύσκολες στιγμές όταν ήταν στην Ομόνοια- «Είναι η πρώτη φορά που λέω αυτή την ιστορία...»

Ο Ζε Ελίας βρέθηκε καλεσμένος στο NoChoftes Podcast στο OLB και μαζί με τους Στελ (chestel), Ρόη (roynochoftes) και Νίμα (nimatavrood) συζήτησαν όλη του την καριέρα με τις αποκαλύψεις του για τις μέρες του στην Κύπρο να συγκλονίζουν.

Ο Βραζιλιάνος πρώην σουπερσταρ που ήρθε και δεν… ακούμπησε στην Ομόνοια αποκαλύπτει, για πρώτη φορά όπως είπε, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τη γυναίκα του όταν ήταν Κύπρο και προσπαθούσε να μείνει έγκυος. Παράλληλα μιλάει για τις μέρες του στην Ίντερ, επικές στιγμές με συμπαίκτες και φυσικά για τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρέμβαση Προέδρου Χριστοδουλίδη σήμερα στη Σύνοδο ΕΛΚ στην Βαλένθια

Παρέμβαση Προέδρου Χριστοδουλίδη σήμερα στη Σύνοδο ΕΛΚ στην Βαλένθια

Σε παρέμβαση στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στη Βαλένθια της Ισπανίας θα προβεί σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την τελευταία ημέρα εργασιών της Συνόδου.