Η ομάδα του Τόρστεν Φινκ πέρασε το εμπόδιο της Ομόνοιας και προσυλώνεται στο παιχνίδι του Σαββάτου το οποίο αν κερδίσει ο Χαραλαμπίδης πιάνει σταθερά με το ένα χέρι τουλάχιστον το πρωτάθλημα.
Ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα δεν είναι καταστροφικό για τους γαλαζοκίτρινους όμως αυτό δεν αποτελεί ελαφρυντικό για να μην καταφέρουν τελικά να πάρουν το διπλό. Όπως είναι αυτή τη στιγμή τα δεδομένα το ΑΠΟΕΛ έχει το πάνω χέρι και θέλει να βάλει στοπ στα όνειρα είτε του Απόλλωνα είτε της ΑΕΚ να κατακτήσουν αυτοί το πρωτάθλημα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο γερμανός τεχνικός περιμένει να δει την κατάσταση της υγείας των Βινίσιους, Σιέρινταν και Καρλάο ενώ οι Αντωνιάδης και Κακά ετοιμάζονται να φορέσουν φανέλα βασικού.