Όπως και να το κάνουμε είναι ντέρμπι τίτλου...

Όπως και να το κάνουμε είναι ντέρμπι τίτλου...

Ο Απόλλωνας ήταν καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς ο βασικός διεκδικητής του τίτλου ωστόσο στο χειρότερο σημείο αποφάσισε να κάνει κοιλιά, και αυτό ήταν αρκετό για το ΑΠΟΕΛ να πάρει προβάδισμα.

Η ομάδα του Τόρστεν Φινκ πέρασε το εμπόδιο της Ομόνοιας και προσυλώνεται στο παιχνίδι του Σαββάτου το οποίο αν κερδίσει ο Χαραλαμπίδης πιάνει σταθερά με το ένα χέρι τουλάχιστον το πρωτάθλημα. 

Ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα δεν είναι καταστροφικό για τους γαλαζοκίτρινους όμως αυτό δεν αποτελεί ελαφρυντικό για να μην καταφέρουν τελικά να πάρουν το διπλό. Όπως είναι αυτή τη στιγμή τα δεδομένα το ΑΠΟΕΛ έχει το πάνω χέρι και θέλει να βάλει στοπ στα όνειρα είτε του Απόλλωνα είτε της ΑΕΚ να κατακτήσουν αυτοί το πρωτάθλημα. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο γερμανός τεχνικός περιμένει να δει την κατάσταση της υγείας των Βινίσιους, Σιέρινταν και Καρλάο ενώ οι Αντωνιάδης και Κακά ετοιμάζονται να φορέσουν φανέλα βασικού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος που άλλαξε την πορεία της Κύπρου: Το έργο του Γιώργου Βασιλείου που άφησε εποχή - VIDEO

Ο Πρόεδρος που άλλαξε την πορεία της Κύπρου: Το έργο του Γιώργου Βασιλείου που άφησε εποχή - VIDEO

Θλίψη σκόρπισε σε ολόκληρη την κυπριακή κοινωνία, η είδηση θανάτου του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργου Βασιλείου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE