Όπως και να το κάνουμε είναι ντέρμπι τίτλου...

Όπως και να το κάνουμε είναι ντέρμπι τίτλου...

Ο Απόλλωνας ήταν καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς ο βασικός διεκδικητής του τίτλου ωστόσο στο χειρότερο σημείο αποφάσισε να κάνει κοιλιά, και αυτό ήταν αρκετό για το ΑΠΟΕΛ να πάρει προβάδισμα.

Η ομάδα του Τόρστεν Φινκ πέρασε το εμπόδιο της Ομόνοιας και προσυλώνεται στο παιχνίδι του Σαββάτου το οποίο αν κερδίσει ο Χαραλαμπίδης πιάνει σταθερά με το ένα χέρι τουλάχιστον το πρωτάθλημα. 

Ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα δεν είναι καταστροφικό για τους γαλαζοκίτρινους όμως αυτό δεν αποτελεί ελαφρυντικό για να μην καταφέρουν τελικά να πάρουν το διπλό. Όπως είναι αυτή τη στιγμή τα δεδομένα το ΑΠΟΕΛ έχει το πάνω χέρι και θέλει να βάλει στοπ στα όνειρα είτε του Απόλλωνα είτε της ΑΕΚ να κατακτήσουν αυτοί το πρωτάθλημα. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο γερμανός τεχνικός περιμένει να δει την κατάσταση της υγείας των Βινίσιους, Σιέρινταν και Καρλάο ενώ οι Αντωνιάδης και Κακά ετοιμάζονται να φορέσουν φανέλα βασικού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE