Παραδόθηκαν 75.000 rapid test σήμερα στην τ/κ κοινότητα

Παραδόθηκαν 75.000 rapid test σήμερα στην τ/κ κοινότητα

Παραδόθηκαν σήμερα στην τ/κ κοινότητα 75.000 τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, μέσω του οδοφράγματος Αγίου Δομετίου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο ε/κ επικεφαλής της Τεχνικής Επιτροπής για την υγεία, Λεωνίδας Φυλακτού.

 
Πρόκειται, είπε, για ποσότητα από την παραλαβή που η Κυπριακή Δημοκρατία δέχθηκε χθες από την ΕΕ. Είναι η πρώτη φορά που δίδονται τέτοια τεστ στους Τ/κ, όπως πρόσθεσε.
 
Ο κ. Φυλακτού υπενθύμισε ότι για την χρήση των συγκεκριμένων τεστ είχε προηγηθεί συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης, στην παρουσία ειδικών όπου συζητήθηκε το θέμα και απαντήθηκαν ερωτήσεις για την χρήση.
 
Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα στα κατεχόμενα γίνεται χρήση μόνο των τεστ PCR.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE