Τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες χωρίς να εντοπιστούν άλλα άτομα κάτω από τα συντρίμμια
Δεν βρέθηκε άλλο άτομο κάτω από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας στην Γερμασόγεια.

Οι τηλεφωνικές κλήσεις παρουσιάζονται ψευδώς ότι προέρχονται από λογαριασμούς Υπηρεσιών, όπως η Αστυνομία, σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Φαίνεται να γίνονται από τηλεφωνικούς αριθμούς του εξωτερικού, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται το ενδεχόμενο σε τέτοιες κλήσεις να παρουσιάζεται ψευδής τηλεφωνικός αριθμός της Κύπρου, στην οθόνη του τηλεφώνου των πολιτών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή! Σε έξαρση τηλεφωνικές απάτες – Προσποιούνται αστυνομικούς
Πιστεύεται ότι πρόθεση των δραστών είναι, μέσω της τηλεφωνικής επικοινωνίας τους με πολίτες, να αποσπάσουν προσωπικά στοιχεία και στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών, με στόχο στη συνέχεια να αποσπάσουν χρήματα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς.
Η Αστυνομία προτρέπει το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό σε περίπτωση επικοινωνίας του με άγνωστα πρόσωπα. Όπως πάντα, σε πολίτες που δέχονται αυτές τις τηλεφωνικές κλήσεις, συστήνεται να μην αναφέρουν οποιαδήποτε στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών τους και άλλα δεδομένα τους, προσωπικού χαρακτήρα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




