Κυπριακό: Η Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο τον Δεκέμβριο - Στο επίκεντρο το μέλλον των συνομιλιών
Η Λευκωσία απαντά θετικά στη νέα ημερομηνία της επίσκεψης – Σταθερή θέση υπέρ της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ.

Έτσι, όσο ο Παναγιώτης Τζαμαλής έκανε δηλώσεις στις κάμερες τονίζοντας πως θέλει να χαντακώσει τη νέα κόκκινη ομάδα στην ομαδική δοκιμασία ο Στέφανος Χίλας άκουγε εκνευρισμένος τα όσα έλεγε.
Κάποια στιγμή ξέσπασε και είπε: «Τι λέει ο βλ@#&ς εκεί πάνω. Έλα ρε. Σε μερικούς αρέσει να τα λες στα ίσα και σε άλλους όχι. Κάπου εκεί γίνονται κότες κι έρχονται κάποια στιγμή που δεν το περιμένεις και μέχρι να έρθει η ευκαιρία στα χέρια τους για να πούνε αυτό που έχουν να πούνε. Θα σε φτιάξω εγώ που θα πας».
Ο Γιάννης Αυλωνίτης και η Μαρία Λαζαρίδου προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν και του έλεγαν να σταματήσει: «Έι, Στέφανε δεν μας νοιάζει».
ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




