KATEXOMENA: Με το Κόμμα του Λαού συναντήθηκε ο Τατάρ ενόψει Γενεύης

KATEXOMENA: Με το Κόμμα του Λαού συναντήθηκε ο Τατάρ ενόψει Γενεύης

Επαφές με την ηγεσία και μέλη του Κόμματος του Λαού (ΚΛ) είχε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ο οποίος συνεχίζει τις συναντήσεις με τ/κ «κοινοβουλευτικά» κόμματα ενόψει της άτυπης πενταμερούς διάσκεψης στη Γενεύη.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Τατάρ συναντήθηκε με τον ηγέτη του ΚΛ Κουντρέτ Οζερσάι και αντιπροσωπεία του κόμματος.
 
Ο κ. Τατάρ αναμένεται ότι θα συνεχίσει τις επαφές του στα κατεχόμενα με το Κόμμα Κοινοτικής Δημοκρατίας, το Κόμμα Αναγέννηση των εποίκων και το Δημοκρατικό Κόμμα.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE