Για ένα μήνυμα την πληρώνουν ακριβά – «Τσουχτερά» εξώδικα για παραβίαση των μέτρων

Για ένα μήνυμα την πληρώνουν ακριβά – «Τσουχτερά» εξώδικα για παραβίαση των μέτρων

«Βροχή» ήταν οι καταγγελίες, χθες (23/03), για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοιού, με τους περισσότερους πολίτες να καταγγέλλονται γιατί δεν αποστέλλουν SMS στο 8998 για διακίνηση.

Σύμφωνα με στοιχεία που εξασφάλισε το ThemaOnline, 41 πολίτες καταγγέλθηκαν, καθώς εντοπίστηκαν σε οχήματα χωρίς SMS, ενώ άλλοι 40 διακινήθηκαν πεζοί χωρίς να αποστείλουν μήνυμα.

Την ίδια μέρα (23/03), καταγγέλθηκαν 34 άτομα, τα οποία δεν φορούσαν μάσκα σε εξωτερικούς χώρους, ενώ 4 άτομα πήραν εξώδικο γιατί κυοφορούσαν μετά τις 23:00 το βράδυ χωρίς δικαιολογητικό.

Όπως προαναφέραμε κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 2.902 έλεγχοι και προέκυψαν 16 καταγγελίες πολιτών, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 1.801 έλεγχοι με 67 καταγγελίες πολιτών.
 
Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 1.389 έλεγχοι με 28 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1.287 έλεγχοι με 28 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο έγιναν 1.308 έλεγχοι με 18 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 1.111 έλεγχοι και προέκυψε 2 καταγγελίες πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE