Μη παραδοχή 50χρονου σε κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου στην Πάφο

Μη παραδοχή 50χρονου σε κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου στην Πάφο

Μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει απάντησε σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, που συνεδριάζει στην Πάφο, ο κατηγορούμενος, ηλικίας 50 ετών, κάτοικος Πάφου στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος ανηλίκου.


Όλη η διαδικασία ενώπιον του Κακουργιοδικείου θα γίνεται κεκλεισμένων των θυρών. 

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση στις 14 Ιουνίου 2021 για σκοπούς ακρόασης.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορουμένου, Δικηγόροι, Δρ Ανδρέας Μασούρας και Ροδοσθένης Ροδοσθένους αιτήθηκαν αλλαγές στους όρους εμφάνισης και εγγυήσεων του κατηγορουμένου τις οποίες το Δικαστήριο έκανε δεκτές. 

Η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Ειρήνη Σάββα δεν έφερε ένσταση στους όρους εμφάνισης και εγγυήσεων του κατηγορούμενου.

Το αδίκημα  διεπράχθη  μεταξύ των ετών 2018- 2019 στην Επαρχία Πάφου. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποχώρηση-σεισμός από το Άλμα: Ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους «καρφώνει» τον Μιχαηλίδη για αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες

Αποχώρηση-σεισμός από το Άλμα: Ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους «καρφώνει» τον Μιχαηλίδη για αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες

Νέες αναταράξεις προκαλούνται στο κίνημα Άλμα, καθώς ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους, που υπήρξε από τα πρόσωπα του αρχικού πάνελ παρουσίασης του κινήματος, ανακοίνωσε την αποχώρησή του, εξαπολύοντας δριμεία κριτική προς τον τέως Γενικό Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη και τους συνεργάτες του.

BEST OF TOTHEMAONLINE