Αναβλήθηκε την Τετάρτη η συνεδρία της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής λόγω κρουσμάτων και επαφών

Αναβλήθηκε την Τετάρτη η συνεδρία της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής λόγω κρουσμάτων και επαφών

Αναβλήθηκε η συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας, που ήταν προγραμματισμένη για αύριο, Τετάρτη, στην οποία θα συζητούνταν τα νομοσχέδια για το Υφυπουργείο Πολιτισμού.

Η Επιτροπή Παιδεία της Βουλής θα συζητούσε την Τετάρτη το νομοσχέδιο για την Ίδρυση Υφυπουργείου Πολιτισμού και του Διορισμού Υφυπουργού παρά τω Προέδρω και Συναφών Θεμάτων και το νομοσχέδιο για τη συνεπακόλουθη μετονομασία του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας σε Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.
 
Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η αναβολή γίνεται λόγω κρουσμάτων και επαφών ατόμων που θα λάμβαναν μέρος στη συνεδρίαση.
 
Νωρίτερα σήμερα, το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαία είχε ανακοινώσει ότι τα γραφεία των Πολιτιστικών Υπηρεσιών στον Στρόβολο θα παραμείνουν κλειστά στις 23 και 24 Μαρτίου 2021, λόγω ύπαρξης κρουσμάτων κορωνοϊού μεταξύ του προσωπικού, ώστε να γίνει η αναγκαία απολύμανση των χώρων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.