Μυστικό θα παραμείνει ποιο εμβόλιο θα κάνει ο Πούτιν

Μυστικό θα παραμείνει ποιο εμβόλιο θα κάνει ο Πούτιν

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα ότι σκόπιμα αποφάσισε να μην αποκαλύψει την ονομασία του ρωσικού εμβολίου το οποίο αναμένεται να λάβει αργότερα σήμερα ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Σκόπιμα δεν λέμε ποιο εμβόλιο θα κάνει ο πρόεδρος, σημειώνοντας ότι και τα τρία ρωσικά εμβόλια είναι απολύτως αξιόπιστα και αποτελεσματικά», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο ίδιος δήλωσε ότι ο Πούτιν, που ανακοίνωσε την πρόθεσή του να εμβολιαστεί χθες, πιθανόν να εμβολιαστεί σήμερα το βράδυ και θα λάβει ένα από τα τρία ρωσικής παραγωγής εμβόλια.

Ο Πεσκόφ δήλωσε ότι ο Πούτιν έχει ήδη κάνει πολλά για να προωθήσει τα ρωσικής παρασκευής εμβόλια, εκ των οποίων το πιο διάσημο είναι το Sputnik V. Η Μόσχα έχει δώσει επίσης έκτακτη έγκριση σε δύο άλλα εγχώριας παρασκευής εμβόλια, το EpiVacCorona και το CoviVac.

Ο Πεσκόφ δήλωσε ότι στον Πούτιν δεν αρέσει η ιδέα του να εμβολιαστεί μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE