Survivor - Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor - Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Κόκκινοι και Μπλε έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να κατακτήσουν την πολυπόθητη ασυλία στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor.

Στο πρώτο αγώνισμα τη νίκη πήραν με 10-4 οι Κόκκινοι, ενώ οι Μπλε στο συμβούλιο του νησιού ψήφισαν πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Άννα Μαρία Βέλλη.

Παράλληλα την ατομική ασυλία πήρε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος θα κληθεί να υποδείξει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Όπως αποκάλυψε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στο Πρωινό την Τρίτη, στο αποψινό δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, οι Κόκκινοι θα είναι αυτοί που θα κερδίσουν ξανά.
Οι Μπλε θα οδηγηθούν και πάλι στο συμβούλιο του νησιού, με τον James να είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση. Η έκπληξη αναμένεται να γίνει από τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος θα υποδείξει προς αποχώρηση τη Χριστίνα Κεφαλά.

Έτσι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι η Άννα Μαρία Βέλλη, ο James Καφετζής και η Χριστίνα Κεφαλά.

Περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει, έχει μέχρι στιγμής, όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά μετά από μήνυμα που έλαβε, η Χριστίνα Κεφαλά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE