To 'οχι' του Υπουργικού για άνοιγμα σχολείων φέρνει αντιδράσεις από τους γονείς

To 'οχι' του Υπουργικού για άνοιγμα σχολείων φέρνει αντιδράσεις από τους γονείς

Απογοητευμένοι οι γονείς από τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου που συνεχίζουν να κρατούν κλειστά τα Γυμνάσια Παγκύπρια και δημοτικά στην επαρχία και πόλη της Λεμεσού.

Το Themaonline επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης, Χαράλαμπο Διονυσίου ο οποίος μας δήλωσε ότι πρόκειται να πραγματοποιήσουν τηλεδιάσκεψη για να αποφασίσουν τα επόμενα βήματα τους ενώ θα αξιολογήσουν την απόφαση του Υπουργικού Για ακόμα μια φορά μας ανέφερε θυματοποιούνται τα παιδιά μας.

Από πλευράς τους ο Σύνδέσμος γονέων Δημοτικής Λεμεσού θα κατέλθει σε διαμαρτυρία αύριο έξω από το Επαρχιακό Γραφείο του Υπουργείου Παιδείας στη Λεμεσό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE