Εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού στις Πολιτιστικές Υπηρεσίες

Εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού στις Πολιτιστικές Υπηρεσίες

 

Τα γραφεία των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας θα παραμείνουν κλειστά στις 23 και 24 Μαρτίου λόγω εντοπισμού περιστατικών COVID-19, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας.

 
Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι «Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) πληροφορούν το κοινό, ότι λόγω ύπαρξης κρουσμάτων κορωνοϊού μεταξύ του προσωπικού τους, τα γραφεία τους (Ιφιγενείας 27, 2007, Στρόβολος) θα παραμείνουν κλειστά στις 23 και 24 Μαρτίου 2021, για να γίνει η αναγκαία απολύμανση των χώρων».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αποτελεί ένα ανοικτό στούντιο» - Ταινία Bollywood θα γυριστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αποτελεί ένα ανοικτό στούντιο» - Ταινία Bollywood θα γυριστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας

Η πρώτη ταινία του Bollywood αναμένεται να γυριστεί στην Κύπρο, με τα γυρίσματα να ξεκινούν αυτό το καλοκαίρι και την κυκλοφορία της να προγραμματίζεται για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του επόμενου έτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE