Υποψηφιότητα Α.Μαυρογιάννη για Επιτροπή Διεθνούς Δικαίου των Ηνωμένων Εθνών

Υποψηφιότητα Α.Μαυρογιάννη για Επιτροπή Διεθνούς Δικαίου των Ηνωμένων Εθνών

Ο Πρέσβης Ανδρέας Μαυρογιάννης είναι υποψήφιος για την Επιτροπή Διεθνούς Δικαίου των Ηνωμένων Εθνών (ILC) για την περίοδο 2023-2027.

"Η Κυπριακή Δημοκρατία είναι υπερήφανη που παρουσιάζει την υποψηφιότητα του Πρέσβη Ανδρέα Δ. Μαυρογιάννη για την Επιτροπή Διεθνούς Δικαίου των Ηνωμένων Εθνών (ILC) για το διάστημα 2023-2027" αναφέρει η Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στον ΟΗΕ.

Προσθέτει ότι ο κ. Μαυρογιάννης διαθέτει εκτεταμένη πείρα σε θέματα διεθνούς δικαίου και εάν εκλεγεί θα υπηρετήσει την Επιτροπή
έχοντας ως σταθερή πεποίθηση ότι το διεθνές δίκαιο είναι ο κεντρικός άξονας μιας αποτελεσματικής πολυμέρειας, καθώς και ότι η ανάπτυξη διεθνών κανόνων και η καθιέρωση μιας κουλτούρας συμμόρφωσης με αυτούς τους κανόνες από τα κράτη είναι ο μόνος τρόπος για την επίτευξη των κοινών στόχων της ανθρωπότητας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.