Έκλεισαν υποστατικό στην Λεμεσό - Δύο φορές σε ένα βράδυ τσάκωσαν τον ιδιοκτήτη

Έκλεισαν υποστατικό στην Λεμεσό - Δύο φορές σε ένα βράδυ τσάκωσαν τον ιδιοκτήτη

Διάταγμα για αναστολή λειτουργίας υποστατικού, το οποίο διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε κατά παράβαση των σχετικών διαταγμάτων για αντιμετώπιση του κορωνοϊού, εξέδωσε στις 19 Μαρτίου, 2021 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού. 

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που διενήργησαν στις 18/3/2021 το μεσημέρι τα μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν εντός του συγκεκριμένου υποστατικού έξι θαμώνες μεταξύ των οποίων και ο ιδιοκτήτης, ενώ το ίδιο βράδυ σε δεύτερο έλεγχο που έγινε στο ίδιο υποστατικό εντοπίστηκαν εκ νέου δύο θαμώνες. 

Η αναστολή της λειτουργίας ισχύει μέχρι τις 26 Μαρτίου, 2021 όπου ορίστηκε η επόμενη δικάσιμος για ακρόαση της υπόθεσης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE