Έκλεισαν υποστατικό στην Λεμεσό - Δύο φορές σε ένα βράδυ τσάκωσαν τον ιδιοκτήτη

Έκλεισαν υποστατικό στην Λεμεσό - Δύο φορές σε ένα βράδυ τσάκωσαν τον ιδιοκτήτη

Διάταγμα για αναστολή λειτουργίας υποστατικού, το οποίο διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε κατά παράβαση των σχετικών διαταγμάτων για αντιμετώπιση του κορωνοϊού, εξέδωσε στις 19 Μαρτίου, 2021 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού. 

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που διενήργησαν στις 18/3/2021 το μεσημέρι τα μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν εντός του συγκεκριμένου υποστατικού έξι θαμώνες μεταξύ των οποίων και ο ιδιοκτήτης, ενώ το ίδιο βράδυ σε δεύτερο έλεγχο που έγινε στο ίδιο υποστατικό εντοπίστηκαν εκ νέου δύο θαμώνες. 

Η αναστολή της λειτουργίας ισχύει μέχρι τις 26 Μαρτίου, 2021 όπου ορίστηκε η επόμενη δικάσιμος για ακρόαση της υπόθεσης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE