Έκλεισαν υποστατικό στην Λεμεσό - Δύο φορές σε ένα βράδυ τσάκωσαν τον ιδιοκτήτη

Έκλεισαν υποστατικό στην Λεμεσό - Δύο φορές σε ένα βράδυ τσάκωσαν τον ιδιοκτήτη

Διάταγμα για αναστολή λειτουργίας υποστατικού, το οποίο διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε κατά παράβαση των σχετικών διαταγμάτων για αντιμετώπιση του κορωνοϊού, εξέδωσε στις 19 Μαρτίου, 2021 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού. 

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που διενήργησαν στις 18/3/2021 το μεσημέρι τα μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν εντός του συγκεκριμένου υποστατικού έξι θαμώνες μεταξύ των οποίων και ο ιδιοκτήτης, ενώ το ίδιο βράδυ σε δεύτερο έλεγχο που έγινε στο ίδιο υποστατικό εντοπίστηκαν εκ νέου δύο θαμώνες. 

Η αναστολή της λειτουργίας ισχύει μέχρι τις 26 Μαρτίου, 2021 όπου ορίστηκε η επόμενη δικάσιμος για ακρόαση της υπόθεσης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE