Έκλεισαν υποστατικό στην Λεμεσό - Δύο φορές σε ένα βράδυ τσάκωσαν τον ιδιοκτήτη

Έκλεισαν υποστατικό στην Λεμεσό - Δύο φορές σε ένα βράδυ τσάκωσαν τον ιδιοκτήτη

Διάταγμα για αναστολή λειτουργίας υποστατικού, το οποίο διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε κατά παράβαση των σχετικών διαταγμάτων για αντιμετώπιση του κορωνοϊού, εξέδωσε στις 19 Μαρτίου, 2021 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού. 

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που διενήργησαν στις 18/3/2021 το μεσημέρι τα μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν εντός του συγκεκριμένου υποστατικού έξι θαμώνες μεταξύ των οποίων και ο ιδιοκτήτης, ενώ το ίδιο βράδυ σε δεύτερο έλεγχο που έγινε στο ίδιο υποστατικό εντοπίστηκαν εκ νέου δύο θαμώνες. 

Η αναστολή της λειτουργίας ισχύει μέχρι τις 26 Μαρτίου, 2021 όπου ορίστηκε η επόμενη δικάσιμος για ακρόαση της υπόθεσης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE