ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νεαροί έκαναν «κόντρες» με μοτοσικλέτες - Προσπάθησαν να διαφύγουν αλλά ανακόπηκαν

Νεαροί έκαναν «κόντρες» με μοτοσικλέτες - Προσπάθησαν να διαφύγουν αλλά ανακόπηκαν

Τέσσερις νεαροί στο Παραλίμνι έκαναν «κόντρες» με τροποποιημένα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες και καταγγέλθηκαν για τροχαίες παραβάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 10.00 το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, 19 Μαρτίου, στα πλαίσια συντονισμένων ελέγχων, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου έθεσαν υπό παρακολούθηση ανοικτό χώρο στο Παραλίμνι, μετά από πληροφορία ότι νεαρά άτομα επιδίδονταν σε «κόντρες» οδηγώντας τροποποιημένα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες επικίνδυνα και με υπερβολική ταχύτητα.

Μόλις οι νεαροί αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς, προσπάθησαν να διαφύγουν, ωστόσο ανακόπηκαν και μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τρία αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα τα οποία εκ πρώτης όψεως διαπιστώθηκε ότι φέρουν μηχανικές τροποποιήσεις.

Τα τέσσερα οχήματα μεταφέρθηκαν και κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου προκειμένου να εξεταστούν από τις αρμόδιες Υπηρεσίες για να διαπιστωθούν οι μηχανικές τροποποιήσεις που φέρουν.

Οι τέσσερις νεαροί, ηλικίας 23, 20, 19 και 21 ετών, όλοι από την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, καταγγέλθηκαν από την Αστυνομία για τροχαίες παραβάσεις.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Αμμοχώστου Αντρέα Κωνσταντίνου "η Αστυνομία ευελπιστεί ότι θα αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο φαινόμενο, το οποίο θεωρείται ως άκρως επικίνδυνο, τόσο για τους νεαρούς παραβάτες όσο και για τους υπόλοιπους χρήστες του οδικού δικτύου».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top