ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Πολύ μεγάλος αριθμός καταγγελιών την Κυριακή - Η πόλη που κατέχει την πρωτιά

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Πολύ μεγάλος αριθμός καταγγελιών την Κυριακή - Η πόλη που κατέχει την πρωτιά

Σε 220 καταγγελίες πολιτών και 2 καταγγελίες υποστατικών για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.


Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 06:00 την Κυριακή μέχρι τις 06:00 την Δευτέρα, πραγματοποιήθηκαν 11.816 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψαν 220 καταγγελίες πολιτών και 2 καταγγελίες υποστατικών.

Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 2.879 έλεγχοι και προέκυψαν 37 καταγγελίες πολιτών, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 2.265 έλεγχοι με 91 καταγγελίες πολιτών και μία σε υποστατικό.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 1.646 έλεγχοι με 29 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1.566 έλεγχοι με 30 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 1.492 έλεγχοι με 18 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 973 έλεγχοι με 6 καταγγελίες πολιτών.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 933 ελέγχους, από τους οποίους προέκυψαν εννέα καταγγελίες, ενώ η ΜΜΑΔ διενέργησε 5 ελέγχους χωρίς να προκύψει οποιαδήποτε καταγγελία.

Σε λιμάνια η Αστυνομία διενέργησε 57 ελέγχους από τους οποίους δεν προέκυψε οποιαδήποτε παράβαση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live: Το Ιράν είναι εχθρός μας...δεν είμαστε εύκολη λεία, λέει ο πρόεδρος των Εμιράτων - Η Τεχεράνη χτύπησε ξανά χώρες του Κόλπου - Σε επιφυλακή η Κύπρος

Live: Το Ιράν είναι εχθρός μας...δεν είμαστε εύκολη λεία, λέει ο πρόεδρος των Εμιράτων - Η Τεχεράνη χτύπησε ξανά χώρες του Κόλπου - Σε επιφυλακή η Κύπρος

Η Μέση Ανατολή έχει πάρει φωτιά και η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ να εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις σε Ιράν και Λίβανο, την ώρα που η Τεχεράνη και η Χεζμπολάχ χτυπούν στο Τελ Αβίβ και στις χώρες του Κόλπου.  Παράλληλα σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος, με τις βρετανικές βάσεις να έχουν τεθεί σε καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας, ενώ την ίδια ώρα αφίχθηκαν και ελικόπτερα τύπου Wildcat. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE