Εντοπίστηκαν 42 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Εντοπίστηκαν 42 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Σαράντα δύο νέα περιστατικά κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε κατεχόμενα. Σε γραπτή δήλωσή του ο "υπουργός υγείας" Ουνάλ Ουστέλ σε ραπτή δήλωση αναφέρει ότι τις τελευταίες 24 ώρες πραγματοποιήθηκαν 6 χιλιάδες τεστ και εντοπίστηκαν 42 νέα κρούσματα.

Τα 8 είναι επαφές επιβεβαιωμένων περιστατικών και τα 34 είναι εγχώριες λοιμώξεις. Τα 18 είναι από τη Λευκωσία, τα 3 από την Κερύνεια, τα 8 από την Αμμόχωστο, τα 4 από το Τρίκωμο και 1 από τη Μόρφου.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται πλέον σε 4083.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Επιστρέφει η Ολγκίν στην Κύπρο- Την ερχόμενη Δευτέρα, η συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Μετά από ένα διάστημα επαφών στις εγγυήτριες χώρες, με τελευταίο προορισμό τις Βρυξέλλες, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την πολυμερή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου.