Αρνητικά τα 25 από τα 26 δείγματα στην αεροπορική βάση Αντρέας Παπανδρέου - Έδειξαν λάθος τα rapid test

Αρνητικά τα 25 από τα 26 δείγματα στην αεροπορική βάση Αντρέας Παπανδρέου - Έδειξαν λάθος τα rapid test

Αρνητικά είναι τα 25 από τα 26 δείγματα, επαναληπτικών τεστ, που πραγματοποιήθηκαν με την μοριακή μέθοδο PCR, στην αεροπορική βάση Αντρέας Παπανδρέου στην Πάφο.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείο Άμυνας κ. Χρίστος Πιερή, δήλωσε πως τα 25 δείγματα βγήκαν αρνητικά – ενώ αρχικά ήταν θετικά – και περιμένουν τα αποτελέσματα για το τελευταίο.

Υπενθυμίζουμε πως στο πλαίσιο των ελέγχων rapid test που διενεργούνται στην βάση των υγειονομικών πρωτοκόλλων ανά τακτά χρονικά διαστήματα, εντοπίστηκαν 26 κρούσματα κορωνοϊού σε αεροπορική βάση. Άμεσα όλα τα άτομα τέθηκαν σε αυτοπεριορισμό διενεργήθηκαν οι απαραίτητες απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους βάσει του πρωτοκόλλου.

Ο μεγάλος αριθμός θετικότητας προβλημάτισε τις Αρχές, λόγω των χαμηλών περιστατικών που ανιχνεύονται συνήθως και έτσι κρίθηκε αναγκαίο να επαναληφθεί η εξέταση με μοριακή μέθοδο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE