Συνολικά 66 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται την Κυριακή στο ΓΝ Αμμοχώστου

Συνολικά 66 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται την Κυριακή στο ΓΝ Αμμοχώστου

Συνολικά 66 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται σήμερα Κυριακή στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

 
Από τους 66 ασθενείς, οι έξι νοσηλεύονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, καθώς χρήζουν πιο στενής παρακολούθησης.
 
Μέχρι τις 08:00 σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας σε θάλαμο Covid-19 νοσηλεύονται 16 ασθενείς με κορωνοϊό.
 
Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 25 πρόσωπα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE