ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα αεροπορικά δρομολόγια στην Κύπρο από την jet2.com

Νέα αεροπορικά δρομολόγια στην Κύπρο από την jet2.com

Σε σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο αεροδρόμιο Λάρνακας η Hermes καλωσόρισε τους επιβάτες της πτήσης από τη Γλασκώβη, που αποτελεί ένα από τα δύο νέα δρομολόγια της βρετανικής αεροπορικής εταιρείας αναψυχής Jet2.com. Το δεύτερο νέο δρομολόγιο της εταιρείας είναι από και προς το αεροδρόμιο του Νιούκαστλ, το οποίο αρχίζει στις 27 Μαΐου.

Τα δρομολόγια Λάρνακα - Γλασκώβη και Λάρνακα - Νιούκαστλ θα εκτελούνται μια φορά την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη. Οι δύο νέοι προορισμοί θα είναι επίσης διαθέσιμοι και από την Πάφο, δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Σάββατο για τη Γλασκώβη και κάθε Τετάρτη και Κυριακή για το Νιούκαστλ.

Η αεροπορική εταιρεία Jet2.com συνδέει επίσης τη Λάρνακα και την Πάφο με την περιοχή του East Midlands, το Λιντς Bradford (Yorkshire) και το Μάντσεστερ.

Σε δηλώσεις του, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hermes Wes Porter, καλωσόρισε τα νέα δρομολόγια της Jet2.com και σημείωσε ότι «η ενδυνάμωση της αεροπορικής σύνδεσης Κύπρου - Βρετανίας, αποτελεί σημείο κλειδί στην προσπάθεια ανάκαμψης του τουριστικού ρεύματος από το Ηνωμένο Βασίλειο προς την Κύπρο».

Ανέφερε ακόμα ότι «η Βρετανία αποτελεί το δεύτερο πιο σημαντικό προορισμό για τους Κυπρίους, τόσο για σκοπούς αναψυχής όσο και για εκπαιδευτικούς σκοπούς, καθώς χιλιάδες νέοι της Κύπρου φοιτούν στα βρετανικά πανεπιστήμια».

Από την πλευρά του, ο Steve Heapy, Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της Jet2.com ανέφερε ότι «η Κύπρος αποτελεί για μας ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του δικτύου μας και τα νέα μας δρομολόγια στη Λάρνακα, αποτελούν την ιδανική προσθήκη στο πτητικό μας πρόγραμμα».

Κάλεσε όλους όσοι «σκέφτονται να ταξιδέψουν στη Βρετανία, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, να κλείσουν τώρα το εισιτήριο τους και να  εκμεταλλευτούν την έκπτωση 10%, που προσφέρεται σε όλες μας τις πτήσεις».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την έναρξη των νέων δρομολογίων της Jet2com, η Ανώτερη Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Hermes Μαρία Κουρούπη μαζί με τον Ben Spencer, Διευθυντή Επιχειρήσεων Εδάφους της Jet2.com, έκοψαν από κοινού το κέικ καλωσορίσματος, το οποίο και σηματοδοτεί την έναρξη των νέων πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας στην Κύπρο.

Επίσης, σε όλους τους επιβάτες της πτήσης προσφέρθηκαν μινιατούρες κουμανταρίας.

Σε κοινό δελτίο Τύπου της Hermes Airports και της αεροπορικής εταιρείας αναφέρεται ότι «τα δρομολόγια της Jet2.com που συνδέουν την Κύπρο με το Ηνωμένο Βασίλειο, έχουν ήδη ξεχωρίσει και αναδεικνύονται ως πολύ δημοφιλή μεταξύ του ταξιδιωτικού κοινού και των δύο χωρών. Η γνωστή φιλική εξυπηρέτηση της αερογραμμής, οι διαθέσιμες θέσεις και η δυνατότητα μεταφοράς αποσκευών συνολικού βάρους 22 κιλών, αποτελούν την αγαπημένη επιλογή των σταθερών πελατών της εταιρείας, σε Κύπρο και Βρετανία».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top