Οριστικά χωρίς θεατές από το εξωτερικό οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο

Οριστικά χωρίς θεατές από το εξωτερικό οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο

Την απόφασή της να μην επιτρέψει την παρουσία θεατών από το εξωτερικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Ιαπωνίας.

Με ανακοίνωσή της η Ολυμπιακή Οργανωτική Επιτροπή του Τόκιο ανακοίνωσε πως δεν θα επιτραπεί στον κόσμο από το εξωτερικό να εισέλθει στην Ιαπωνία κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, που έχουν προγραμματιστεί για αυτό το καλοκαίρι.

Το μέτρο ελήφθη στο πλαίσιο αποτροπής διάδοσης του κορωνοϊού στη χώρα του «ανατέλλοντος ήλιου», που θα φιλοξενήσει το κορυφαίο αθλητικό γεγονός επί Γης από τις 23 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου 2021. Πάντως, όσον αφορά τους θεατές που είχαν προλάβει να αγοράσουν εισιτήριο, θα τους επιστραφούν τα χρήματα.

«Η κατάσταση του COVID-19 σε όλο τον κόσμο εξακολουθεί να είναι πολύ δύσκολη και έχουν εμφανιστεί διάφορες παραλλαγές, ενώ τα διεθνή ταξίδια παραμένουν σοβαρά περιορισμένα παγκοσμίως. Με βάση την παρούσα κατάσταση, είναι απίθανο να εξασφαλιστεί η είσοδος στην Ιαπωνία αυτό το καλοκαίρι για άτομα από το εξωτερικό», δήλωσε εκπρόσωπος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Να σημειωθεί ότι η απόφαση αφορά και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, που θα διεξαχθούν επίσης στο Τόκιο, από 24 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE